||| Tercari² |||

Sunday, December 7, 2008

Happy Birthday Abah!!!

Hah, pada 5hb Disember lepas adalah hari lahir abah Pojie, Abdullah Ya'acob yg ke 56. Dah tua abah Pojie ni. Apa la budi dia smpai skrg xmampun Pojie nak bls. Tp walaupun dah 56thn, tp ble dia kaler itam rambut tuh, ada iras² cam Pierce Brosnan tau! Cewah!!! So mcm biasa pagi² Pojie akan wish dan dia akan suker skali (walaupun dia xtunjukkan dari suara tapi Pojie tau...). So sajer nak share ngan korang hadiah utk my love daddy nih! Nak panggil dia sugar daddy Pojie pun xkisah since dia la byk hulur² kat Pojie ble tgh sempit, even now. Malu seh!



So ini adalah perfum baru yg Pojie bli, Davidoff Cool Water Freeze Me, dari member yg keje kat Metrojaya fragrance, Firuz. Cadangnya nak pakai sendiri gantikan Issey Miyaki yg dh abes tuh n bli kan abah yg lain, tp Pojie xleh blah bau dia. Not my type sbb terlalu "lelaki" bau dia. Walaupun sedap tp bukan Pojie pakai perfume² mcm nih. Hehehe. So mmg rezeki abah since dia pun mg ske type mcm nih. Mahal hak tau! Sbb yg nih Pojie demand for "tester" dia!



Hah, setelah dibungkus oleh jari jemari yg ske wat kerastangan nih, maka ini lah hasilnya. Simple jer heh sbb sure abah xkan simpan lipatan² wrapper sumer tuh n of course riben tuh! Hahaha... Klo mak dia sgt sentimental n simpan sumer tau! Even paperbag comel utk bg hadiah dia aritu pun ada simpan smpai skrg walaupun dh agak uzur. Tempat letak brg² dia yg comel cam sepit rambut or getah rambut. Hehehe...


Wajah En Abdullah yg keriangan. Hehehe.. Syg abah!!! Mmuah!!!

10 bicara yang baik hati...:

you are now in my zone said... Reply To This Comment

so sweet... bagus pojie ni :)

adie_kun said... Reply To This Comment

wahhhhhhhh.....

bagus la..
mesti papa pojie terharu kan...

apa pun yg paling penting bukan harga, or what so ever..

paling penting keikhlasan dan makna sesuatu hadiah yg pojie berikan tuh...


(^_^)V

Fiesya said... Reply To This Comment

wahhh....
cerianya tgk muka abah pojie dpt hadiah dr anaknya....

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said... Reply To This Comment

Nuar;
Setahun skali deh!

Adie;
Btol²..
Pandai Adi..

Fiesya;
Hehehe..
tau xpe..

Preppy Guy said... Reply To This Comment

wow...it so sweet..and davidoff plak tue...well,naper davidoff ek?you must have your reason...

lot of love

Preppy

ReMy said... Reply To This Comment

beruntung ayah you pojie, remy ngan ayah remy x berborak sgt sbb kitorang renggang sikit, tp ur dad sangat beruntung dapat perfume lagi...

naper x bg fragrance M for Mariah?

aiZouL diSiSi... said... Reply To This Comment

hepy besday ayah pojie..huhuhuhu

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said... Reply To This Comment

Preppy;
Oh nak korek reason yer..
Sbb bau dia maskulin dan matured sgt n sesuai ngan attitude abah Pojie...
Pojie xleh layan bau² mcm tuh
Prefer unisex punyer perfume

Remy;
motippp nk bagi perfume M??
hehehe...

Aizoul;
Tq²...

[yAN!e][pUTraJAya] said... Reply To This Comment

happy birthday abah...
he he he..

haip..salah2..

happy birthday abah pojie...
[tak malu kan...nak kongsi abah owang...]

hamoi2 pojie...
kasi perpium ek...

besday yanie 15 dec nih..
nak perpium gak arr..
bleh?

(^_^)

rizz said... Reply To This Comment

anak yg soleh pojie ni..rizz bangga yunk:P