||| Tercari² |||

Tuesday, January 18, 2011

Kubawa Hati Ini - Elis Mokhtar

Salam,
Masihkah kalian ingat kisah perjuangan seorang ibu bernama Elis Mokhtar dalam mendapatkan semula anaknya Ferris yang masih tidak berkesudahan sehingga kini? [KLIK] Masihkah anda ingat album dari seorang pendatang baru yang mendedikasikan lagunya untuk ibu malang ini demi membantu beliau mendapatkan seorang peguam bagi menyelesaikan kes ini? [KLIK]. Adakah anda masih prihatin? Kini anda boleh bersua dengan Elis Mokhtar dan mendapatkan novel beliau "Kubawa Hati Ini" terbitan Alaf 21 [KLIK]

Dapatkan novel beliau dalam menyokong perjuangan beliau, di mana setiap royalti dari novel ini akan digunakan untuk membiayai kos peguam di Belanda. Dan pastinya jika anda berada di majlis pelancaran itu, anda akan lebih mendekati dan memahami perjuangan seorang insan bernama ibu. [KLIK].
 P/S: Ada Karnival Buku Alaf 21. Leh gak attend kat sini.

30 bicara yang baik hati...:

Amir Rayyan said... Reply To This Comment

menarik....:)

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

mana lah anak dia sekarang eh?

niesz said... Reply To This Comment

ank die sgt comel kan.. :)

@reltzsensei said... Reply To This Comment

klu i lowyar i offer free jerk tuk die neh..sian mak die..

lizz said... Reply To This Comment

tahu gak pasal novel ni..tapi tak jumpe lagi. if ada, apa salahnyer beli kalau ini je care kite bley tolong.huhuhuh

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

nanti cari...
xD

ummie Ferris said... Reply To This Comment

thank you kepada semua yang memberikan sokongan pada akak.. Ya Allah, makbulkanlah segera doa-doa kami..

Yutaka Mushimura said... Reply To This Comment

aduh..sedih seh tajuknyer..ku bawa hati ini...

sedeh seh:(

aigoooo

Farhana Sahri said... Reply To This Comment

comelnye boy 2...

deCrewz said... Reply To This Comment

Pergh.. Siap ada novel tu.. Jai pun nak wat jugak la..he3.

Ksian dia terpaksa berjuang tuk dapatkan anak sendiri..

Afzainizam said... Reply To This Comment

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wooooo macam sedih plakkkk bila baca tajuk ku bawa hati....

macam merajuk ajerrr


tak adelahhhhh pojie


buku ni pasti menarikkan ......

Encik Tikus said... Reply To This Comment

info di sini.. thanx bro

Anonymous said... Reply To This Comment

Hei blog yang sangat bagus! Man .. Indah .. Amazing .. Saya akan bookmark blog anda dan mengambil feed juga ....

Encik Psychopath said... Reply To This Comment

kalo pojie tulis buku, comform time launching saya datang. beli dan mintak autograf.

siap bergambar. i loike !

Wyna Nubies said... Reply To This Comment

sedihnya tajuknya...
harap annti dapat jumpa ngan novel ni :)

Cik Cammy Lia said... Reply To This Comment

kesian dia..masih lom ade keputusan sal hal ni?? ank dia tu mesti dh byk kena racun kalo makin lm

blog-tips-kurus said... Reply To This Comment

semoga anak comel itu selamat & sentiasa dilindungiNya..

Afzainizam said... Reply To This Comment

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

yuppppp anak anugerah Allah anak itu amanah Allah....

Sama sama kita menyokong usaha tersebut

EmanCloud said... Reply To This Comment

urm nape sya x penah tauuu arhhh tidak. eman di bawah tempurung! http://bilatergigithalia.com/2011/01/26/drbook2u-com-tiada-kaitan-dengan-drozmey/

sickchild said... Reply To This Comment

peh kalau aku tulis novel laris tak wawawawawaaaa~~~ HAHHAHAHAHA

y u y u Z u l a i k h a said... Reply To This Comment

sobbbsobb T_T

macam mana la tu kita??? :(

EmanCloud said... Reply To This Comment

setakat ni ok je ngan blog pojie huhu =) x pangkah.

APi said... Reply To This Comment

ibu sanggup berjuang untuk anak nya..

[S]itie [B]Um [B]Um said... Reply To This Comment

mcm2 isu skang ni...

EmanCloud said... Reply To This Comment

hehe bile pojie nak update baru ni! =)

ARC™ said... Reply To This Comment

sumpah xpena dgr....
kisah Lepat pon xabis2 lg

Heidi Shafiq said... Reply To This Comment

support.. support.. :)

Raji berkata said... Reply To This Comment

I'll look after kalau nmpk bku ni kt mana2 ;D
kesian2 T.T

darkbatman said... Reply To This Comment

dh lame gile xtau perkembangan ferris ne.. jom kita support..

Matjoe said... Reply To This Comment

mana update poji ni???