||| Tercari² |||

Monday, January 3, 2011

Haiikorunkk!!!

Hai korang,

Actually Pojie ada banyak nak share dengan korang semua, tapi itu lah kan, banyak sangat bende yang menganggu fikiran nih. Draf dah banyak, nak update dan publish punyalah liat. Yela, lagipun blog Pojie bukan ada yang teruja sangat pun kalau update, tak pernah pula orang kompang kat Twitter suruh baca dan komen. Takde yer uols. Jangan perasan. Muka pun tak seberapa jangan harap ada orang nak bangga amik pic dengan ko, apatah lagi nak buat projek tangkap muka ko. Nak baca blog yang penulisnya tak cute, lagilah pulak. Hahaha. 

Apa² pun petang tadi menjelang maghrib (time² setan keluar), time tuh la timbul isu #haiikorunkkk apabila terbaca blog paparazzi blogger Malaysia, Cik Sheeka. Meriah juga yer perbincangan tadi. Kisah terbuka la, tersentap la, terperasan la, tergedik la semua keluar ok. Pojie pun google² la maka adalah keluar a few blogger yang sangat dikenali semua. Yelah kan, blog famous mau orang tak kenal. Dan ada a few juga video yang mereka buat. Walaupun agak bajet² comel (sehingga terkeluar ekpressi annoying Pojie), tapi macam fun juga. Nak gak buat parody, nak gak try. Mana tau ramai orang berkunjung sebab tengok Pojie ala² comel dan manja buat macam tuh **muntah ramai².


Apa² pun this is just for fun. Siapa yang terasa tuh minta ampun minta maaf. Takde niat nak menyakitkan hati korang just nak feeling² jadi comel jap. Lagipun dah lama Pojie takde vlog kan. So, sehingga kita berjumpa lagi...

Bye korunkkk!!!

Hanya satu,

28 bicara yang baik hati...:

SayaAnonymous said... Reply To This Comment

haipojieeepooohhhh..hehehe

Fariq said... Reply To This Comment

adeh pojie.. tak dapat nak tgk video tu,, tenet sangat lembap.. sob3x,,

papepon t kita amek gambar berdua,, aku buat2 eksaited okay.. haha

oh XOXO!! Blog Gosip Terpanas

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Esok saya akan tengok di opis!!!

DanieL AdiE said... Reply To This Comment

hahaha..comel la video tu...


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/beginning-of-end.html

..hizamirahim.. said... Reply To This Comment

haha.
dasat betol.

OrKeD said... Reply To This Comment

hi pojie...kite berkongsi rase yg same; malas nak update blog...last2 bace jer blog yg org len update..huhu..

bye pojie..

sickchild said... Reply To This Comment

sempoi la der ! HAHAHAHA.
i loikeeeeee! HAHAHA.

aman said... Reply To This Comment

mana ending dia? bukan kena bagi kiss ke?

ADfeez said... Reply To This Comment

pojie... ad teringat mcm kartun dora the explorer bila tgk video nie.. ekkekek...

comel!!!!
BYE KORUNKKKKK :

Hezesuze said... Reply To This Comment

haikorunk!! huhu
lepas rindu akak kt ko pojie hehe

eykameow said... Reply To This Comment

pojie,

siyes eyka rasa macam errr? lantak dia lah (si blogger tu) nak buat style apa pun kt blog dia. dah itu blog dia. n reader dia suka dia gituu..kan?! HAHAHAHA yg tak suka tu jeles lah tu sbb takleh buat mcm tu...tettt~ 1stime tgok bloh sheeka~ hahahaha lawak2

Btw, i like ur vlog pojiee~~~ kikikiki

@reltzsensei said... Reply To This Comment

aloh2...tomeinyer die ckp ek..hik3...

EmanCloud said... Reply To This Comment

haha klu aku buat video ni. mau kene penyepak ngan bakal sape2 je haha

cik EPAL said... Reply To This Comment

bye korunkkkkkkkkkk~

KiFli si Dolce said... Reply To This Comment

tak berani nak buat vblog...respect mak hayam....

Anisa Hang Tuah said... Reply To This Comment

hai kau orang!

hehe

fadzioriq said... Reply To This Comment

sapa haikorunkk tuh tak tawu jgak~wuwuwuw

Ain Zulaikha said... Reply To This Comment

macam kenal je sape blogger tersebut.. hehehe

aleen aiden said... Reply To This Comment

ha3,suweetnye penulis nih...hye! ;P

Mr.IX said... Reply To This Comment

xde link2 ke nk kli #haikorunk tu....haha

Firdaus® said... Reply To This Comment

video yg menarik..ehehhee~

EmanCloud said... Reply To This Comment

hehe semua bende klu blebihan ade je mudaratnye ehhe ok2. jom tweet2 ngan dania. nak tunggu die bace je haha

BeaN MorENo said... Reply To This Comment

cik shika - dah makin pemes

Afzainizam said... Reply To This Comment

,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pojieeee bagus lahhhh video tuuuu.... aku rasa ko pasti popular lepas ni.... yuppp ala-ala manja gitewww suka lahhhh vid ni

J.M.R said... Reply To This Comment

pojie lg cumel kot dr diorg tu..kihkihki

kak ina kl (1) said... Reply To This Comment

nasib baiklah cuma buat video masak maggi..takutlah nak buat lagi video..takut kena kutuklah pulak..kan pojieeeeee

niesz said... Reply To This Comment

hehehe..da mcm cik epal la plak entry ni..ape2 pon..hv a nice day ya..

hamzah ian said... Reply To This Comment

Gedik.. Keh keh keh