||| Tercari² |||

Sunday, January 9, 2011

AJL 25 Ekslusif dari Pojiepooh

Salam kawan,

Mungkin ada yang tak sabar² nak menyaksikan anugerah berprestij di Malaysia, yang dinantikan setiap tahun oleh kebanyakan kita iaitu Anugerah Juara Lagu. Dan pada tahun ini AJL ke 25 mempertandingkan 14 buah lagu untuk merebut beberapa trofi yang ditawarkan buat yang terhebat di kalangan yang hebat. Masalahnya semua hebat² belaka. Tak tahu nak predict mana² antara mereka² ini...

1. Faizal Tahir - Hanyut
2. Shahir - Kebahagian Dalam Perpisahan
3. Hafiz - Noktah Cinta
4. Black & Meet Uncle Hussin - Drama King
5. Adira - Ku Ada Kamu
6. A.P.I - Pelita
7. Yuna - Cinta Sempurna
8. Tomok - Berlari
9. Black - Sofea Jane
10. Hujan - Mencari Konklusi
11. Faizal Tahir - Selamat Malam
12. Bunkface - Ekstravaganza
13. Stacy - Jahat
14. Ana Raffali - Tolong Ingatkan Aku

Ok, sebagai menghangatkan lagi AJL yang akan berlangsung pada malam ini, Pojie membawakan medley lagu² finalis AJL 25. Sebanyak 14 lagu yang Pojie nyanyikan secara acapella bodoh² jer, dengan sekali nyanyi dan melihat sedikit bait² lirik. Jadi maafkan Pojie yang lari piching sana sini, salah lirik, abaikan semua yer, ini sekadar hiburan semata².. Saksikan...

Sila kuatkan volume anda sebab sound capture dari mic nih agak lemah.

Jadi ada yang dah terkeluar tahi telinga? Bernanah telinga? Hope tidak la yer, kang tak sempat nak dengar versi yang lebih meletop malam ini. Pojie sepatutnya pergi dan duduk di tempat VIP tettapi terpaksa pulang ke kampung atas panggilan bonda permaisuri. Gittew! Anyway, buat kesemua 14 finalis, all the best Pojie ucapkan. Pojie tiada sebarang target sebab this year punya lagu Pojie tak berapa layan sangat, tapi akan tetap menyaksikan menerusi kaca TV kat rumah nanti nak lihat Faizal Tahir dan Stacy beraksi.

Bye.. Bye!

P/S: Sila komen tentang stail pengucapan Pojie, ia dilakukan secara spontan selepas 3x percubaan. Thanks ya :)

Hanya satu,


12 bicara yang baik hati...:

efa said... Reply To This Comment

erk semua hebat2 tak tahu sapa menang..just wait n see ja sapa menang huhu

Aisyalicious said... Reply To This Comment

gilerlah,

dah macam dj live daru AJL.

Baik saya nantikan update darai anda ye!

Ps: kem salam abang fezal tahir untuk saya!

nas said... Reply To This Comment

mantap lah pojie... :)

Jumie Samsudin said... Reply To This Comment

Kelessssss! Mak nak pinjam earphone pink hang itu boleh???????

Jumie Samsudin said... Reply To This Comment

NOKSSSS TAIK LALAT HANG SAMA MACAM MAK LA! MELETOPSSSSSSSSSSS

apezs shah said... Reply To This Comment

BUT Ana Raffali menang hehe...


apezs dah follow pojie.. dtgla ke blog baru.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Reply To This Comment

gud try pojie...

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

pojie sayang.. broadband eny lembab.. tak bayar lagi.. tak dapat view :|

Lelaki Ini said... Reply To This Comment

wah
besh2!

EmanCloud said... Reply To This Comment

uyo berani mati! haha hehe nyanyi jgn x nyanyi hehe!

Pejuang Kesenian Extreme said... Reply To This Comment

Suara boleh tahan...terbaik la pojie..
Tapi pojie macam kejar masa la..(^_)

fazzlies said... Reply To This Comment

Pojie...u la masuk AJL...baru M.Nasir tak tau nk pilih ane satu..semua medley dalam satu nafas nieh..!! huhu..

thanks for the comment on my page~

http://fazzlies.blogspot.com/2011/01/tolong-ingatkan-akuboikot-ajlhuahahaha.html