||| Tercari² |||

Thursday, January 13, 2011

Azam tahun 2011

Salam,

Apa khabar semua? Harapan agar semua sihat sejahtera hendaknya ya. Hari nih Pojie nak bercerita tentang apa ek.. Erm.. Oklah, Pojie nak bercerita pasal...


Cet, dah masuk hari ke-13 di tahun 2011 nih baru nak story pasal azam? Huhu, biasalah kan Pojie nih kan lampi semenjak akhir²nya. Momentum semakin merudum. Ish².. Oklah sebagai menyahut seruan MatJoe untuk join contest dia nih [KLIK], Pojie pun join juga. Nak sokong kawan² apa salahnya. Lagipun salah 1 azam tahun nih nak bergiat aktif join contest sana sini. Walaupun azam ini dah awal² lagi dapat sambutan yang tak baik baru² nih sebab tak terpilih untuk Om Nom Nom. Damn it! Tapi takpela. Muka takde rezeki, bukan ayam tambatan, anak emas, anak ikan apatah tali barut, redha jela. Hahah! Tak mahu fikir lagi, meh fikir azam Pojie yang Pojie sematkan setiap tahun. Apa dia???

 Nak kurus!!!

Kalau sesiapa yang pernah kenal Pojie for the past 2 3 years mesti dah notice Pojie ada kurus sikit. Gamba itu sebagai bukti. Kalau tak percaya sila browse entri² yang lepas² atau kat fb pasti akan terjumpa pic Pojie dengan pipi yang gebu.Sekarang nih pun gebu juga. Tapi lebih comel. Hahaha. Jadi azam Pojie nak kurus dan mendapatkan badan yang mantap. Nak mencapai berat badan ideal dan workout untuk toning badan kasi cantik. Bagi meleh la korang yang jengah ke blog Pojie nih. baru memasing bukak mata. Hehehe.

Lepas tuh paling best kalau azam tercapai, join contest MatJoe nih menang pulak tuh. Bahagia hidup! Hadiah dia bukan calang² hadiah. Ditaja oleh beberapa blogger hebat di arena blogger. Dapat e-book, kukis, brooch, riben, tiopup dan memacam lagi la. Korang rasa nak menang? Jangan malu² join jela yer. Dapat menang kukis Kak Ina pun jadilah. Rasa aritu sedap giler :)

Contest ini dianjurkan oleh Matjoe dan turut ditaja oleh 
Eyriqazz (rm 50) 
Kak Ina KL (cookies rm50) 
AbangEnsem (6 ebook, rm120)
Kak Yon (3xrm10 topup, rm30)
dan Tinihani (4 ribbon brooch, rm20)

Hanya satu,



9 bicara yang baik hati...:

bukankosong said... Reply To This Comment

mahal dagu pojie?

Afzainizam said... Reply To This Comment

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Halamak sebenarnya lama sangat lahhh tak ziarah kat sini.... banyak sangat yang tertinggal lahhh...

adoiiii maaf sorry ampun yerrrr

aku harap lepas ni dapat merapatkan kembali jalinan blog kita...


hamboiiii nak kurus plak yerrrr... minum teh slim aje....

atty's said... Reply To This Comment

salam pojie.
jeles nie pojie dah kurus
pasal contest tu , takpe tak terpilih..insyallah ada rezeki lain utk pojie kot.

Matjoe said... Reply To This Comment

pojie kurus apa, so nak kurus lagi laa ni. thanks join my contest. nnti tgh hari i update picture kt facebook, mana tahu leh menang bilangan like paling byk difacebook

Ali ridha said... Reply To This Comment

perut bagi kempis sikit la.

1.1.11 11:11 pagi Dimana Ali ridha?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Reply To This Comment

gud luck!!!!!

niesz said... Reply To This Comment

same azam ngn niesz..hehe..

Matjoe said... Reply To This Comment

apsal matjoe rasa macam dh bagi komen tapi tak keluar kt sini. niway tahnks join contest saya ni. pojie nyer follower dah 500 tu.

btw,
sabtu lepas tarikh tutup contest untuk entry azam tahun 2010.terima kasih kerana sudi join. contest utk like gambar azam 2011 masih berterusan sehingga
25th Jan 2011. saya ada sharekan cara utk 'like'di blog saya: Cara Like Gambar Facebook
Berikut adalah link untuk terus ke album azam 2011 di facebook page matjoe.com: Album Azam 2011

Obat Penyakit Stroke said... Reply To This Comment

semoga sukses aja...