||| Tercari² |||

Monday, January 17, 2011

Sayalah Pemenang 3 Suara!

Salam,

Ok short entri Isnin nih. Ia berkenaan dengan contest 3 Suara yang Pojie sertai [KLIK] baru² nih. Dan di pagi Monday Blues nih bukalah email tup² dapat emel ini;


Ok cam tak percaya. Kita terjah pula blog beliau [KLIK], dan ini resultnya... Nampak tak? Sila lihat pemenang ketiga itukan namaku... Betulkan??


Wowww!! Saya berjoget keriangan di atas kerusi ok. Sebab apa? Sebab akhirnya ada juga contest yang Pojie sertai menang. Kalau idak, harammm yer! Terima kasih Adi Luqman atas penghargaan itu. Since tengah "patah kaki" sekarang nih tak dapat nak jumpa lunch sama ker untuk diberikan hadiah itu, so silalah pos ke alamat yang telah diberikan melalui emel itu yer :) Lagipun I seganlah nak jumpa kamu **goyang² kaki. Kemenangan ini membuatkan semangat Pojie untuk kembali join contest² kembali terubat. So, last but not least...

Thank you!!!

P/S: Jumie sudah booked saya nyanyi masa majlis kahwin dia nanti dan request nyanyi salah 1 lagu dari album 3 Suara tuh, baiklah! Siapa nak jadi Shila dan Jac? Ning saya dah chop! Haha!!!

Hanya satu,

13 bicara yang baik hati...:

ita cutevirus said... Reply To This Comment

tahniah pokie... lepas ni dibelai la yer..

yuyu said... Reply To This Comment

tahniah pojie!!!
patah kaki ker??adushh...semoga cepat sembuh..=)

mr.syazwan said... Reply To This Comment

tahniah

nnt nak pinjam nak burn ye

>.<

..hizamirahim.. said... Reply To This Comment

hehe.
tahniah2.
;D

Bro Framestone said... Reply To This Comment

amboi.. tahniah huhuhu

nak dibelai je ek pojie nie...

atty's said... Reply To This Comment

tahniah pojie..insyallah lepas ni nanti mesti byk lagi contest yg pojie leh menang.

Qarl said... Reply To This Comment

wahhh

kelasss!

nk jd ning katenya!

Zue Zoey said... Reply To This Comment

congrats Pojie!!!!! nanti kita gi karaoke nak? hehehe

Amirul Faiz Abd. Razak said... Reply To This Comment

wow, tahniah lah pojie. saingan sengit dengan pemenang tempat 1 dan 2 tu. Slogan ko pun mantap. Tahniah!. :)

Matjoe said... Reply To This Comment

congrat pojie. hang mmg layak menang

asybedazzle said... Reply To This Comment

alahai, bestnye kalau dpt menang.

Mr. TN_SkY said... Reply To This Comment

wah...haha...congrast bro :-D..merasa jugak kemenangan tuu hehe

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Pejuang Kesenian Extreme said... Reply To This Comment

Tahniah ye pojie..
ape lagi,buat video baru..nak dengar suara emas pojie tu..hehe