||| Tercari² |||

Tuesday, July 6, 2010

Kegigihan demi kecantikan. Bolehhh??!

Hye²,

Sakitnya satu badan hari ni. Sengal² sendi segala semua ada gara² pergi jogging dan workout sikit pas kerja semalam. Pojie gi kat Tasik Kelana Jaya jer, siap² tukar baju riadah, turun ofis, terus berlari ker Tasik, ok tipu. I mean drive pergi tasik dengan seorang teman sebab dia tak mau dikatakan gigih dari ofis berlari ke tasik yang hanya memakan masa 5 minit berjalan kaki tuh. Hahaha. Terpaksa kawan², demi untuk mencantikkan diri yang semakin geleber sana sini. Lagi² pula selepas turun 13kg, makan tak hengat dunia setiap kali weekend, rasa cam nak naik balik 20kg nih. Matilaaa kene sagat dengan mak bila balik kampung nanti. Raya pun tak lama lagi, nanti baju raya tak muat nanges di pagi Syawal. Hahaha.

By the way, hari ini kegigihan diteruskan juga lepas kerja. Harap berpanjangan sehingga betul² meletop seperti yang diidamkan. Lepas tuh cuma kena maintain jer sikit². Now baru realize, orang yang gemuk dan cepat naik nih, bila dah kurus, tetap kena jaga makan, mencik! So, petang ini siap la dengan pakej swimming sekali kat Kolam Renang Kelana Jaya tuh. Teringin nak swimming hari nih sambil cuci² mata dan pose² macam Kylie Minogue ;p



**larekkk!!!

Love,

11 bicara yang baik hati...:

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Tahniah kerana sudah kurus

syaf said... Reply To This Comment

wah gigih..
aku pon dlm proses nk menguruskan badan gak...kite fight na sape kurus...kekekek

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

nak kurus selamanya

♥etiey erywan♥ said... Reply To This Comment

wah mebels.... i pun dah kurus! hauha...tahniah cik poji ...

senandung semalam said... Reply To This Comment

boleh sgat...
hahaaa

Hezesuze said... Reply To This Comment

amboii sungguh gigih adik akak sorang nie kan..xpe yg penting healty kan org kata...ngee

wah! nk gak cam kylie tu....hehehe

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

wah...13 kg? poojie wat camne bley bnyk sgt kurang nih...tahniah2.....





kata org ...nk cantik perlukan pengorbanan....

j0j0_bdiN@ said... Reply To This Comment

jojo jugek tak kurus2~

Afzainizam said... Reply To This Comment

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

biar lerrr janji hati maanyak senang... uhhhh ye lah raya mau dekat... camne ni perut masih buncit

atty's said... Reply To This Comment

tumpang cuci mata ..sat ..harap pojie senantiasa sehat ye

Luth Textile said... Reply To This Comment

pojie, jangan nanti sakit sudah la :)