||| Tercari² |||

Monday, July 5, 2010

Akhirnya mereka benar² hidup. Sukanya!!!

Salam,

Fuhhh, lama juga Pojie tak muncul dengan entri baru kan. Cerita pun banyak gak Pojie hutang dengan kawan². 1, 2, 3, bla blab bla bla.. Uiksss, plus minus semua ada dalam 15 cerita yang Pojie masih berhutang untuk Pojie coretkan di sini untuk tatapan teman² semua, seperti mana yang pernah Pojie janjikan dulu. Aiyoooo, bilalah Pojie dapat bagitau ek? Takpe² jangan risau, Pojie bukan seorang yang mungkir janji, Pojie akan kotakan juga. Cuma untuk kali ini Pojie nak story pasal toys, patung² permainan Pojie sudah hidup gara²

Toy Story 3



Iya, kenapa? Tak percaya? Huh, silalah percaya bahawa mereka telah hidup di dalam cerita itu. Pojie dah tengok citer nih minggu lepas bersama² seorang teman dan Pojie hampir² menitiskan airmata. Sebab apa? Sebab Pojie rindu gila nak jadi kanak² semula, which mean it absolutely impossible. Di dalam cerita nih ada beberapa permainan Pojie dan anak² patung Pojie (yer siapa cakap budak lelaki tak boleh main anak patung?) di zaman Pojie kecil² dulu dihidupkan dengan jayanya. Antara yang Pojie ingat ialah Big Baby, Barbie, Ken, Telephone. Monkey dan macam² lagilah. Hey, Pocoyo pun ada juga kan? OMG best gila, wish they really are in the real life. Kecil² dulu selalu fikir mereka benar² hidup. Huhu..

Siapa² yang belum tengok tuh silalah berbuat demikian yer. Pojie bagi 4.5bintang. Nak bagi 5bintang over la kan. Sebab cerita kali ini sarat dengan nasihat dan unsur² persahabatan, setiakawan dan kerjasama. Selain itu ada babak yang melucukan, gemira, suspen dan tak kurang sedih. Pojie hampir² menitiskan airmata masa babak di tempat pembuangan sampah tuh, nasib baik... So, saranan Pojie buat penggemar filem² Disney dan Pixar, ini salah satu buahtangan dari mereka yang tidak seharusnya anda lepaskan.

Best gila!!!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

hazzy bagi 100 bintang okayy! the best movie ever!

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Tak tengok lagi... mencixx

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

huhuhu klu ada masa nak g ari ni tapi tengok la dulu hehehhe
Entry terkini : Uncle Ben & Kak Tedi sama2 cerita pasal durian

Matjoe said... Reply To This Comment

x tgk lagi :(

syaf said... Reply To This Comment

x minat sgt da

Hezesuze said... Reply To This Comment

yeahh mmg besh citer nie...semalam baru akak tgok movie nie...huhu

JAI said... Reply To This Comment

ada gak dengar member sampai nangis nengok citer nie..sampai camtu sekali..pojie jom lepak dengan eyriqazz..nuffnang sharing session daftar kat nuffnang..check website diaorang..kita makannnnnn