||| Tercari² |||

Thursday, July 1, 2010

GengBlogger ada virus? Betul ker??!



Pojie masih belum berkesempatan nak update itu ini dalam blog nih, maaf buat yang masih menanti² cerita terbaru dari Pojie. So far, tadi Pojie scan la PC segala, tup² dia keluar macam nih pada windows virus scanner tuh...



Omangaiii, GengBlogger kesayangan ramai dikira sebagai dangerous website? Iya ker? Betul ker? Kenapa ek??

Explain sikit!

Love,

13 bicara yang baik hati...:

IKRAM said... Reply To This Comment

eh . oke je . x pena pun kene mcm tu :S

Amanina said... Reply To This Comment

haha. ari tu pun scan, kena jugak. 1 dangerous website. gengblogger.com. haha

@reltzsensei said... Reply To This Comment

aik??blog pon de virus??leceh r camni...ngeee..

kaizen shinobi said... Reply To This Comment

hmmm.... dorang pernah cakap lame dah...

dorang cakap tuh dari penggunaan script.

setakat nih aq rase ok je pown... ngehahahaa

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

tu sebab spam yang dibawa dari blogger2 lain kot hehehe tu yang smpi terbaca ader virus...
Entry terkini : Umie kalau boleh mahukan anak perempuan!!!

eykameow :) said... Reply To This Comment

penah dgr gakk. dgr citer ade hackerzzzzz . ntahla..

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

hazz tak leh login gb, macam bengong sikit.entah kenapa

Edy Ramanov said... Reply To This Comment

salam pojie. lama x jumpa pojie. rindu sangat2.
Esok Interview Kerja @ MPH Bookstores

Hezesuze said... Reply To This Comment

oh sib baik akak xkene camgitu dik....huhu

unwanted said... Reply To This Comment

baru teringat antivirus aku tak berfungsi minggu ni. nnt kena tukar baru ni.:)

Ery Farieha said... Reply To This Comment

uih uih
nmpk sgt AV sy x berkesan pape
huahahah~

Afzainizam said... Reply To This Comment

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sorry beb.. Sejak kebelakangan ni tak dapat ziarah korang pasal ade problem komputer lah.. ni dah kembali normal cam biasa ye

ha..geng bloger ni pun penyebar maklumat dan penyebar virus gak... nak buat camner ni kerja spam-menyepam ni... tak leh nak elakkan lah... but dia still kawan kan

Asyraf File 95 said... Reply To This Comment

Admin GB dah tahu... Mereka sedang membaiki GB.... Termasuh bosnye Kong