||| Tercari² |||

Monday, February 16, 2009

Geng Sayap: Come and Join Us!!!

Atas permintaan ramai, kini kami geng sayap yang dibarisi oleh perintis2 yg happening seperti Wanie, Anis, Nuar, Jim, Rizz, Remy, Aizoul dan Pojie sendiri membuka peluang kepada kwn2 di luar sana utk bersatu bersama2 kami menjadi bloggers yg happening. Syarat2..? Anda mestilah seorang yg ceria dan happening. Senyap sgt payah nak sembang nnti. Dan lagi bagus klo anda masing2 ada blog sendiri, jadi leh la kita bertukar2 pendapat dan pandangan. InsyaAllah kami akan mengadakan lebih byk aktiviti dan program yg pastinya akan membuatkan anda sumer rasa happy coz kami adalah bloggers yg happening. Hehehe..
Berminat? Bagaimana ingin menyertai..? Caranya mudah, cuma tinggalkan nama dan emel anda di blog Nuar, http://anuarkamaruddin.blogspot.com. Beliau akan invite anda utk mendaftarkan diri di website kami. Sebarang maklumat lanjut leh diajukan kepada kami perintis2 Sayap ini. Thanks to Nuar.

10 bicara yang baik hati...:

cik wanie said... Reply To This Comment

kalau cik wanie aka cik diva nak join geng nie blh kah?
wakakakakakakakakakka
tetap kannnn

Zeela LaLaLa said... Reply To This Comment

pojie.
geng sayap tu amende?
aku tak paham.
hihi.

Aku Nemo... said... Reply To This Comment

huhuhuh.... memasing pakat promote geng sayap... nyampah.... menimbulkan ke'cemburu'an di tahap dewa tol la korunk nieh....

pasnie nemo pun nk promote gak ler...

"GENG DENTURE"

ada bran...????

hahahaha

rizz said... Reply To This Comment

yeah promote2 cptin hehe

rizz said... Reply To This Comment

yeah promote2 cptin hehe

Blog Anuar Kamaruddin™ said... Reply To This Comment

tinggalkan email address kat blog pojie pun boleh...lagi senang...sebab nuar tak wat sticky mode kt entry tuh...semua2, kasi kt Pojie k... *statement nak lepaskan diri dari tanggungjawab nih...hehe

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

hakhakhak..ade2 jew kamu ni sume ni!
kang ade plak yg menghentam blog2 kite..mesti akan ade yg kuar statement jeles,"HEBAT SGT KE BDK2 SAYAP TU??"
jwapan yg pasti, nk join..SILAKAN!
klu tak, P MAIN JEJAUH!XYAH NK MENYEMAK!

Remy.com said... Reply To This Comment

syarat-syaratnya mestilah periang mcm remy.com k...

smile...

Eizan Emirza @ Fuad Ab Rahman said... Reply To This Comment

meletupnyew logo sayapian.

TAHNIAH....

wénkt said... Reply To This Comment

nak join