||| Tercari² |||

Friday, February 27, 2009

Aduh, mataku krem!!!


Just a very short and quick entry. Pojie kan dah kerja kat area Kelana Jaya. Pastu tempat tuh kan ada byk tempat² student bljr, ada kolej even MAS punyer training center pun kat situ kan. Apa relevennyer ngan entri ni? Xde apa², just nk bgtau mata Pojie krem plak masa gi sembahyang Jumaat kat Masjid Kelana Jaya tuh td. Hahaha..


Love,

14 bicara yang baik hati...:

A j u E said... Reply To This Comment

tengok apa smpi krem?
ayooo

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

apa daaa mata pun leh krem wakakak keji!!! tue arr dok skodeng student2 tue hah kan dah dapat dolat wakakak org g solat jemaat biau suci pandangan mata tue baru ler tak krem wakakka

rizz said... Reply To This Comment

haha tgok jant**!!! laa ni smpai cram! motippppppp

Blog Anuar Kamaruddin™ said... Reply To This Comment

CETT!!

oyen said... Reply To This Comment

ingin sekali mata ku krem bersama...
berapa peratus?
:)

Aku Nemo... said... Reply To This Comment

huh....???
bahayer.....

[yAN!e][pUTraJAya] said... Reply To This Comment

KREM...?
vah vah vah...cuci mato eh...
he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Hah, itu namanyer CUCI MATA..
Hahahaha!!

hezesuze said... Reply To This Comment

mak aiii camne bleh KREM tu pojie oiiii!!!

ni mesT dok skoeng laki2 macho tu kan...auwwwww!!! gitew...heheheh

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

KREM ker.....!!!
lain kali ambik no phone then pas kat anis...wakakakaka

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

hehehe..
kemaen memasing!

adie_kun said... Reply To This Comment

krem katanya..

harus laaaaaaa.......

kalo adie terpaksa butakan mata...
nak wat ibadat pun tersongsang sana sini..
kekekkee

(^_^)V

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

kemain memasing bab mengata ang wakakak

Anonymous said... Reply To This Comment

ko jgn sampai petir masuk masjid ye pooh
tak nk la dgr sorang "mak" ditembak petir di kelana jaya

XEN