||| Tercari² |||

Saturday, February 28, 2009

Bila Company Lama Cam Si**!!!

Macam gampang!!! Ko dah terminate aku sesuker ati, termination letter yg leh taip xsmpai 10 minit pun amik masa dah 3 minggu, duit gaji aku yg patut dapat dalm masa seminggu smpai dah dekat sebulan. Ko wat apa si**??! Ko goyang jubor ker..? Aku nih dah la tgh xde duit sbb ko! Aku akan datang serang ko Isnin nanti. If not, labour opis aku terjah! Siap la kau!!!


Love,

12 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

sabar pojie..sedey rizz denga cte u dearr.. btw klau de pepehal tell me keyh!! will be beside u.lgpun kte ym tetiap ari kn..

Blog Anuar Kamaruddin™ said... Reply To This Comment

takyah sabar2, ini hak u then u shud serang jeh..

Cyberwira said... Reply To This Comment

cepat pergi pejabat buruh. Mengikut pengalaman. Ada sesetengah Company yang bersekongkol dengan pejabat buruh serta beri sogokan pada pegawai terlibat untuk tidak mengambil kes2 tertentu.

Mengikut prosedur, Selepas je kena terminate, Anda ada masa kurang 24 jam untuk buat aduan. Sekiranya lebih dari satu hari maka kemuingkinan laporan tidak akan dilayan.

CW sendiri pernah bersikap kejam terhdapa staf2 dengan bersekongkol dengan Pejabat Buruh.

Try your best Poojie. Insyaalah ianya akan berpihak pada anda.

Zanna_MamaBatrice said... Reply To This Comment

sabar pojie
sabar
tp mmg tak patut opis lama pojie buat macam tu
dah hak pojie....patutnyer dia kena bg on time lah...

adie_kun said... Reply To This Comment

sabar pojie..
tapi kalo sabar pun ada batasnya gak..
hah.. kalo senin dia ada je alasan2 yg tak munasabah ke sarawak..

apa lagi amik je tindakan..


(^_^)V

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

NEK!!!
SERANG!!!!
jgn lupa antar bom atom skali!!suker2!!

Aku Nemo... said... Reply To This Comment

nemo sokong ajim....
huhuhu...
tp xmoh bom lah....
pakai mercun botol....
kalo bom mati terus....
xsmpat nk seksa dulu....
ahaks....

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said... Reply To This Comment

serang skrg..

hezesuze said... Reply To This Comment

mane bleh terminate camtuh je...mesT bg pampasan...

pegi buat aduan kt pej buruh...ada law about this kes...

sabo ek pojie....akak sntiasa doakan pojie...muahhh

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

pojie ang p jer serang company tue... kalau ang taku p sorg meh aku polow ang.. aku cukup bengang bab x jaga kebajikan staff nie... keje bagai nak mati (nak mati pun tak cam tu) alih2 hasil cam caker jer

Anonymous said... Reply To This Comment

serang pooh
serang..buat ala2 palestin g2
ko bawak skali air lada
senang u ol..banyak mulut
cili kan burhet die
u can do dat!

XEN

Nadzrah said... Reply To This Comment

terjah jgn x terjah!!!
hehe