||| Tercari² |||

Wednesday, September 24, 2008

My Issey Miyaki is going to finish!!!

Pagi tadi bila Pojie nak sembur perfume fave Pojie, Issey Miyaki Summer tuh, tiba² xleh keluar semburan dia. Picit² cam payah ker nak keluar semburan dia. Pojie teliti betul² baru la realize yang perfume nih dah nak abes...



Ala, nak membeli la yang payah sket. Pojie beli dulu time promo dari harga RM200++ dapat RM180 jer. Dah la tengah pokai nih. Ada saper² yang sudi nak hadiahkan Pojie perfume nih? Xpe, xdpt duit raya xkisah la janji ada yang sudi belikan Pojie Issey Miyaki nih! Demand kan!!! Bau dia sgt sedap! Nak cari pirate xjumpa plak!! Nak tunggu Victoria Secret yang Pojie kirim dari kawan xsampai² lg. Ble la budak tuh nak blk. Xsabar nak dapatkan Love Spell Victoria Secret plak.. Adoi...

3 bicara yang baik hati...:

you are now in my zone said... Reply To This Comment

kemaen! minyak attar sudeyh...hehe ;)

.miss zaza. said... Reply To This Comment

kcian...dh abeh ka??
issey Miyake besh!!!

i ada issey Miyake L'eau D'issey...nak??
heee
but it for woman :P

agzamry said... Reply To This Comment

i love the smell sbb i pon gune yg sama..hehe..
anyway masa i beli rm170 jek~
100ml gaks