||| Tercari² |||

Wednesday, September 24, 2008

Kad Raya Pojie, yang mana satu pilihan kalbu..?

Erm, dah dekat² beraya nih maka beriya la masing² nak wat kad raya xkisah la kad raya klasik or e-card. Gigih nih amik wat photoshoot seorang diri kat umah pastu ada yang edit cantik bagai (uiks, aku qah??). Dah mcm artis dah masing² siap ada kad raya segala biarpun e-card. So, Pojie pun antara insan² yang tak ketinggalan nak berangan artis (biarpun artis maya) mahu bergaya sakan dalam kad raya nih.

So Pojie ada wat beberapa kad raya utk kawan² sumer. 2 edit dari Pojie dan 2 lg pojie mintak tolong Aizoul editkan. Ada lagi 3 Nuar edit awal² puasa dulu tp dia malu so xkasi tayang kat org ngan credit nama dia. So kat sini Pojie nak mintak tolong kawan² sumer bg pendapat dan pandangan tentang kad² raya Pojie nih. Bagi bintang sekali tau! 1 bintang (kureng) sampai 5 bintang (superb) utk setiap kad raya A, B, C dan D. Saper yang sudi bg pendapat nnti Pojie akan bagi kad raya itu kat korang siap ngan tandatangan Pojie lagi. Mahal tu tandatangan I. Hahaha... Berangan sangat! So siler...


A (edited by Pojie)


B (edited by Pojie)


C (edited by Aizoul)


D (edited by Aizoul)


8 bicara yang baik hati...:

Ir.rIZZ IrHAmy said... Reply To This Comment

waaaaaa byknye kad rye pojie..jeles taw aizoul edit nehh

Cik Meh said... Reply To This Comment

aku vote B. Simple dan xsemak samun. Tapi if gambo hag dikecikkan skit and more ayat2 raya mesti ok. Apapon ai vote for B. Tapi haku nak kad raya klasik bleh?

Hehehe

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said... Reply To This Comment

to rizz: hehehe.. bese² jer.. soh la zoul buat..

to cik meh: thanks for the comment. insyallah klo masih sempat aku bg ko kad raya klasik ok. klo sempat la..

ReMy said... Reply To This Comment

wow, sampai 4 kad raya sekali gus...

hehe...

ok, secara jujurnya remy suka yg A...

A - 5 Bintang
B - 4 Bintang
C - 4 Bintang
D - 5 Bintang

you are now in my zone said... Reply To This Comment

semua TANTEK! :D taraf primadona! ;)

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said... Reply To This Comment

to remy: thanks for voting!!

to nuar: primadona katanyer!! clust!! wek!!!

aZIZUL hASIMIe oSMAn said... Reply To This Comment

yg ko buat paling vast...

daissylife said... Reply To This Comment

mane aci aku pn nakkkkkkkkk...;p