||| Tercari² |||

Tuesday, September 23, 2008

Majlis Berbuka Puasa III (Di Signature KLCC bersama Scicomers)

Erm, maybe sumer tertanya² kat kat mana Pojie keje ek?? Scicom tuh apa?? Meh sini Pojie jawab (walaupun xde saper nak tnya pun...). Pojie keje kat Menara TA One, depan KLCC kat Jalan P. Ramlee, dekat² ngan Ruums Jungle. Company Pojie nama Scicom (MSC) Berhad. Pojie seorang customer service cum tempat makian pelanggan² SingTel kat Singapore tuh! So tahan jela yer..

So 12hb sepatutnyer Pojie dh organize ngan kwn sorg lg nama Kiki nih nak wat majlis berbuka puasa kat Planet Hollywood seems katanyer RM33++ jer.. Tp oleh sbb org lebih byk komplen dpd tolong organize, maka Pojie ngan Kiki plan wat kat Signature KLCC sudah. So ada ramai la yg kekwat xjoin. Baik² planning dlm 16org akan hadir, tdiri daripada kami Scicomer and Ex-Scicomer, tup² yang datang 7org jer?? Penat Pojie book meja besor² xkasi org lain menyemak. Thanks a lot to Kiki, Dhania, Kak Dila, Lat, Ira dan Romy for made it.

So macam biasa ble dh jmpa tuh ada jer yg kami borakkan. Yang best tuh Kiki la penyumbang utama sesi maknam belakang tabir kami tau!! Hehehe.. Ampun ya saper yg kne maknam ngan kami tuh. Sesuai la kekwat sgt kan! Pastu maknam la insan² yang hangus kat opis. Syok sgt! Thanks Kiki for the info. Harus pahala pose ko ngan aku campak dlm tong sampah hari tuh kan!! Hajarnyer!! Hehehe...

Sebelum balik, tiba² Pojie terjumpa sorang mamat nih. Pojie cakap macam kenal tetapi kenapa cam kendu sgt.. Rupa²nyer sorang lagi kawan baik Pojie nama Yusmark. Dia buka puasa ngan kapel dia tadi.. wah dah ada kapel baru nampak.. Semoga berbahagia yer..

p/s: Tatkala mencoret entry ini utk blog, ptg tuh Pojie join Majlis Berbuka Puasa kat opis nih. Sori xde pic sebab digicam abes bateri... Ngee...



Organiser yang gebu gaban, Pojie & Kiki...



Dari kiri: Kiki, Ira & Lat



Uiks, beriya Kak Dila (kiri) makan, Dhiana (kanan) plak pk mende la tuh!



Romy Big Cat, pasni terus dia masuk keje...



Pojie get ready to eat...



This is my menu; Marinara Bolognise... Sedap siot!!!




Bersama Yusmark Ikhlas...

1 bicara yang baik hati...:

Cik Meh said... Reply To This Comment

amboihhh..

bz je memanjang ek.