||| Tercari² |||

Wednesday, May 11, 2011

KOLONY; infeksi yang sedang menyerang #))K((

Salam kawan²,

Korang ingat lagi tak pasal simbol sana sini suatu ketika dulu yang heboh diperkatakan? Rupa²nya ia adalah Kolony, projek terbaru dari Celcom ok. Nice kan Kolony nih korang boleh melayari www.kolony.com.my yang sesungguhnya dicipta untuk rangkaian sosial secara SMS! Kira Pojie antara insan yang layak join Kolony nih.

Untuk memulakan aktiviti Kolony korang tuh cuma taip KOLONY hantar ke 25333. (hanya untuk pelanggan Xpax, U.O.X., S.O.X. dan Celcom saja tau!). Bila dah dapat nickname korang tuh, maka bolehlah mula bersosial di dalam komuniti Kolony tersebut dengan menaip;
DING – Kalau nak borak² dengan kawan² korang (hantar KDING ke 25333)
BOMM – Kalau ada benda² best yang korang nak kongsi(hantar KBOMM ke 25333)
FREN - Kalau korang nak tambah kawan² dalam kolony (hantar KFREN ke 25333)
POPP – Ni pula kalau korang berminat nak tinggalkan komen (hantar KPOPP ke 25333)
KHELP - Kalau korang rasa tak tak faham (hantar KHELP ke 25333)

Apa² pun korang memerlukan KOINZ untuk membolehkan korang menyertai aktiviti Kolony seperti di atas itu tadi. Macam mana nak earn KOINZ? Senang jer, korang hanya perlu membuat panggilan ke semua NEW XPAX PLAN! Dengan setiap panggilan akan membolehkan anda mendapat KOINZ untuk sentiasa berhubungan di dalam Kolony.
 
Panggilan 1 – 5 dalam sehari = FREE 10 KOINZ setiap panggilan.
Panggilan ke 6 dan seterusnya dalam sehari = FREE 20 KOINZ setiap panggilan
FREE KOINZ akan diberikan dikeesokkan harinya.

Ataupun korang boleh membeli KOINZ:
RM0.30 = 10Koinz
RM1.50 = 50Koinz
RM3.00 = 100Koinz 

Selain itu juga dengan New Xpax Plan korang akan menerima kadar yang rendah untuk panggilan cuma 28sen/10min (ke rangkaian Celcom) dan 28sen/5min (ke rangkaian lain). SMS pula pada kadar 1sen/SMS (ke rangkaian Celcom) dan 5sen/SMS (ke rangkaian lain).



Apa lagi, cepat² pergi ke mana² cawangan Blue Cube atau Celcom untuk mendapatkan New Xpax Plan dan nikmati kadar penjimatan yang hebat ini. Untuk informasi yang lebih lanjut sila layari http://www.xpax.com.my/new_plan.html .


Hanya satu,


7 bicara yang baik hati...:

eykameow said... Reply To This Comment

dapat advrt ke pojiee? wuwuwuw

fadzioriq said... Reply To This Comment

aku still xphm~nape kolony nih bagus utk laman social ek? utk suma laman social cam facebook,twitter tuh ke atau laman kolony nih aje?huhu

J.M.R said... Reply To This Comment

hidup maxis...kihkihkih

^ Uncle Syaf ^ said... Reply To This Comment

wooo nice sharing pojie pooh...


nanti ingat nk try jugak kot

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

saya jarang guna celcom la :)

rotu.usm said... Reply To This Comment

Salam...nak tumpang promosi perniagaan boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

shandye. said... Reply To This Comment

bila nak hapdate nih? huhu...

p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!