||| Tercari² |||

Monday, May 9, 2011

Kumar; the funniest stand up comedian ever!

Salam kawan²,

Apa khabar semua... Ada sihat? Amacam weekend baru² nih? Enjoy your weekend? Mesti ramai yang rasa malas nak pergi kerja, monday blues katanya kan. Takpe², kalau korang rasa nak up kan mood korang yang tengah kureng, meh layan video² yang best yang ingin Pojie kongsikan dengan korang semua. Video seorang pelawak terkenal di Singapore bernama Kumar. Korang abaikan sifat transgender, transeksual dan crossdressing beliau, tapi ambil hiburan yang disampaikan. Agak panas dan pedas, tapi mengancam, ala² sambal belacan gituh!









Dah habis loading? Dah habis play video² tuh? Amacam? Sakit perut? Sakit rahang? Ada yang bergelak sampai terkincit, tercirit? Hahah. Pojie layan video nih tak pernah miss tergelak² macam orang gila. Satu opis tengok satu opis macam kat hospital gila. Hahah! Memang tidak dinafikan ia agak pedas apabila dia menyentuh pasal kaum dan Malaysia, tapi dia pukul sama rata, sekadar hiburan. Ada juga kebenaran disebaliknya.

Actually ada banyak lagi video best² dari show Kumar nih. Korang boleh search sendiri kat Youtube. Memang lawak habis. Kalau dia masuk Maharaja Lawak sure kene jentik habis tersungkur peserta² tuh kan! Rasanya kalau dia masuk Malaysia, mesti banyak lawak² dia akan di-sensor-kan, paling menyedihkan kene masuk ISA. Hahah. Apa-apa pun...

Layan!!!

Hanya satu,

7 bicara yang baik hati...:

julliajukogyu.com said... Reply To This Comment

mmg terbaek dr ladanglah..haha

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... Reply To This Comment

haha..
btol2...

Pangeranz Umar said... Reply To This Comment

hahahahaha die mmg gile pojie!

hamzah ian said... Reply To This Comment

tenet aku slow.. ahhahaha

shandye. said... Reply To This Comment

i hate it when most people compares my body size with kumar's.

keji taw!

i taw la i santek n body beautiful!

*libas rambut*

Cik Norfa said... Reply To This Comment

kelakar siot!! aku tgk kat opis..buka sound besar2..opismate aku dr blkg siap gelak2 dengar...ekekeke!!

tapi betul la. kat malaysia kompom kena sensor byk ni...hehehe

Fina Fento said... Reply To This Comment

kelakar gila dia ni.

kalau kat malaysia abehla kena ban :P