||| Tercari² |||

Tuesday, May 3, 2011

Mau yang panjang atau yang pendek? Mau yang besar atau yang kecil?? (18SX)

Salam,

Amboi kemain laju lagi korang klik kan dengar panjang pendek, besar kecil segala nih. Dasar pervert! **matila carut readers, ahaks. Actually Pojie tiada apa² idea nak berkongsi dengan kawan. Nak berkongsi rezeki pun dah tiada rezeki. Cuma Pojie nak berkongsi satu video yang selalu Pojie tengok time² tengah bosan atau berduka. Tengok video nih boleh tergelak² sampai terkincitlah kata orang. Ketawa penawar duka katanya kann. Sesuai untuk korang yang dalam mood Monday Blues nih kan, walaupun hari ni Selasa (sebab semalam cuti). Jadi meh saksikan...


Ok, amacam sudah terhibur? Ada yang sudah terkincit? Hahah. Ada banyak lagi video² showgilr yang lawak² di Youtube dan ia hanyalah sekadar hiburan menceriakan hari anda. Janganlah dikeji dan dikutuk "wanita" itu, beliau sekadar menjadi penghibur di kelab malam. At least dia buat semua orang gembira kann kann! Oklah, jangan sedih²..

Happy always!!!

Hanya satu,

6 bicara yang baik hati...:

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

berani! eny pun malu nak menari sorang2 depan org ramai :))

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Reply To This Comment

mne laaa ilang VIVIANA ABDULLAH ek...kat suria fm dh xde...mne ilang ek...

Admiral Hafiz said... Reply To This Comment

adeh
tenet x ok la nk bukak video tu


best ke?
baca tajuk entry, mcm best je
haha


Entri Terkini: Akhirnya, jumpa jugak contest yang tak payah buat entry kat blog untuk join !!!

cik ubi said... Reply To This Comment

knpa aku leh pikir selain jagung bakar?

Anonymous said... Reply To This Comment

Terima kasih atas posting ini, cukup membantu dan mengatakan banyak

kak ina kl said... Reply To This Comment

tak kisahlah follow ataupun unfollow..sape yang ada rezeki dia akan dapat.

alahai sedihnya akak baca psl tak ada orang nak join makan dengan kamu tu..bersabar yer pojie..