||| Tercari² |||

Thursday, December 30, 2010

Najib Razak F#ck Rosmah Mansor???

Hola,

Lama gila tak update entri. Maaf, mood merudum sangat lebih2 lagi hujung tahun. Apa² pun just a short entry from me, from my Twitter; @Pojiepooh. Let the picture tell the story ;p



Mula² cam terkejut jugalah kan PM yang kita segani boleh berkata sedemian rupa. Tetapi setelah disiasat, ini orang psiko punya profile. Followers pun tak ramai. Tweet dia pun haram jadah punya. Dan yang pasti PM kita punya the true Twitter is @NajibRazak yer. Jangan tertipu dengan yang lain².

P/S: Sentap setiap kali tweet selebriti termasuklah PM takdenya respons. Blogger bajet selebriti? Tak payah cakap itu lagi haram jadah bajet bagus. Ko mention la 1000 kali kalau ko bukan geng dia, dia buat dono jer.

Hanya satu,

30 bicara yang baik hati...:

Mr.IX said... Reply To This Comment

wahhhh..tersentap btol...leh wat report ni coz meyalahgunakan pic PM ni serta memburukkan PM. n jatuh maruah malaysia.

Jumie Samsudin said... Reply To This Comment

noksss! yang ni tipu punya twitter. semalam dia Fuck kawan akak jugak. Awy Shalwiza sebab we olls duk tweet pm najib mintak cuti. hanjeng la sapa buat ni

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

najib rabak.HAHAHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

huahauahuaahua!

ade jugeeeeeeeeee kan.

hurm tang twitter blogger slebriti, mmg betul pom. hek hek

@rep said... Reply To This Comment

syabas bette.. entry yang bakal menggamit sejuta readers sehari!!!!

atty's said... Reply To This Comment

Salam pojie..

hehehhe..mati2 ingat najib bebetui.

happy new year pojie.semoga tahun 2011 lebih baik dari tahun sebelumnya..amin

Encik Psychopath said... Reply To This Comment

sape la yg jahat sgt ni..

☺[ai][sUmi]☺Chan said... Reply To This Comment

wahh~ heart attack sumi seketika..

Afizz said... Reply To This Comment

Fuhhh! Cuak tengok entry ni.. Nasib baik itu tweet PM palsu... O_o

Jom Sertai Bloglist MemoriSeorangMuda
Segmen Bloglist MemoriSeorangMuda 2011

Yutaka Mushimura said... Reply To This Comment

sgt2 betul bro..kene berhati2 pasal psiko blogger...or psiko fb...

bleh memudaratkan kesihatan lor.

LoL

Anem arnamee said... Reply To This Comment

Alrite!Asyik jadi stalker, penat pulak ! Dah follow ncik pooh eh encik pojie ni.

Haha,terkejut aw nengok gambo tu. Aiyak! Bajet betul, nasib bek baca:)

p/s : Itu sebab sesetengah twitterers ade je selebriti balas tweets dier, dier print screen simpan dalam oven. Bukan senang owh, diorang nak balas, 'mahal ' :P

neoeija said... Reply To This Comment

wawawa...hampir tertipu jugak tadi, baca balik nama dia "najibrabak" bukan "najibrazak"... rosak betul diorang ni...

apezs shah said... Reply To This Comment

mengong tol org tu... haha.

BeaN MorENo said... Reply To This Comment

ada gak orang cam ni...mesti orang PKR tu haha

@reltzsensei said... Reply To This Comment

wa pojie men politik ek skg..hahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Reply To This Comment

ade gak org cm ni kan...nk popularity je lebay...adoiayooo...

@rep said... Reply To This Comment

aik!!!!

Dye Kronniesar said... Reply To This Comment

yg p/s tue yg rase nak like.hahaha.boleh?

AdeqSaniza said... Reply To This Comment

.aiiyoooo , cm ni punye org pon ade ke ?

.hoihoho.

.singgah & follow sini.
.sila la melawat blog saya yg tk seberapa tuh yek?
.almaklum laa , new blogger.
((:

KiFli si Dolce said... Reply To This Comment

terkejut uolsss membacanyer...

era_zierah said... Reply To This Comment

uiks...terperanjat gak mula2..
npk sgt 2 tpu nye profile...

sgt setuju ngn p/s tu,...kdg2 dorg bget je...
;p

Hezesuze said... Reply To This Comment

caitt!! ingatkan betul PM yg kata lagutu huhu

OrKeD said... Reply To This Comment

huhu..terkejut cik orked...

fazzlies said... Reply To This Comment

i loike bab p/s tuh..! memang kurenggg respon dari golongan sedemikian...laen geng, sorry no reply...
baek simpan twitter korang jer utk family and sepupu-sepapat...

darkbatman said... Reply To This Comment

bahaya gak kdg2 ngn social media ne kan.. leh timbulkan salah faham.

Ciki said... Reply To This Comment

gile la kalau pm buat mcm tu..huhu

ika honey bunny said... Reply To This Comment

setuju... nyampah betul blogger yg bajet selebbb.. selebetttttt betul wuwuuuu. sombong gila vavehhhh. benci.

Ariffin Janal said... Reply To This Comment

hahahahaha artis kalo melayan mmg makin ramai ahh nk berbual dgn dia. kdg2 sakit ati gak tny takdenye nk jwb --"

nas said... Reply To This Comment

manusia yg sgt gila..kesian family dia..

Fariq said... Reply To This Comment

hahaha,, mati2 ingat si PM tweet camtu.. hahaha.. yg pasal blogger bajet tu.. betul3x.. aku sokong,, 1000 kali tak cukup, kena 1001 kali baru dia reply satu,, hehe