||| Tercari² |||

Saturday, December 25, 2010

Blogger BIG GATHERING @ Berjaya Times Square

Salam kawan²,

Mesti ramai dah alert pasal nih kan? Especially sesiapa yang ada Twitter dan update perkembangan blogger² mantap seantero dunia. Dan katanya esok akan diadakan gathering untuk blogger² dengan penampilan istimewa MelzRomeo..


Meh join ramai² memeriahkan CosmoWorld di Berjaya Times Square esok dari pukul 10 pagi sampai lebam. Lepas tuh nak makan² dan main bowling dan karok lagi. Sampai lebam katanya. So, kat sana bolehlah anda bertemu dengan blogger² hebat macam Ery Farieha, Bean Murano, AusMelankolik, Eyriqazz, CikHel dan ramai lagilah. Jom kita berkenal²an.. Yela mana tau nak tengok Pojie nih betul ker idak comel macam Pooh, meh saksikan sendiri. Yang pasti nak kenal Pojie tak susah, Pooh sebagai penanda..

See you there!!!

Hanya satu,

19 bicara yang baik hati...:

yuyu said... Reply To This Comment

nak pergi juga tapi isnin ni ada exam.adushhh..huk huk huk..sobs sobs sobs...

Pensel Kontot said... Reply To This Comment

wow best tu...

..hizamirahim.. said... Reply To This Comment

wow.
XB
kalau ada rezeki la kan.

DanieL AdiE said... Reply To This Comment

wah,,gathering...big tu..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/contest-nak-menang-header-dan-blog.html

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Reply To This Comment

sok bwk tupai tu la ek..

*sok pojie bwk beg p skolah yg de pooh ek..hehehe...somel nyee...hahaha

luna Q jimat said... Reply To This Comment

nak pegi tp xde sape nk temankan.. T_T

fatin hanani said... Reply To This Comment

hehe mmg cnferm fatin x leh p haha
jauhnya :D

atty's said... Reply To This Comment

mesti besh kalo dpt join kan..enjoy ye esok pojie.

KiFli si Dolce said... Reply To This Comment

kasih berbelah bagi nak g :P

Yutaka Mushimura said... Reply To This Comment

woohaa..nie la blog a famoss sa ko ek...

okies...:)

...etiey erywan♥ said... Reply To This Comment

hmm bila nih? hmmm ngak tau ba... haha! i tunggu gathering cam tahun lepas yerklkk @ tasik perdana...

Bro Framestone said... Reply To This Comment

bro xdapat nk join T-T

zool said... Reply To This Comment

syoklah korang pegi gathering kan

mr.syazwan said... Reply To This Comment

da tgk pic poji!

smart!

=_=

athiea said... Reply To This Comment

smue duk bicare ttg ini.sob sob sob


http://thyyunxthiya.blogspot.com/

Anna Boleyn said... Reply To This Comment

sedih tau..kita je kenal pojie..pojie tak kenal kita pon. ;p

jom tengok..hana ada link kan awak dlm entry hana :)

http://www.hanalovenest.com/2010/12/big-gathering-at-ts-link-mereka-yang.html

Mah@mahu said... Reply To This Comment

Lama tak singgah blog pojie... nak bagitahu dah tag pojie untuk satu contest kat my blog jom joint...

En iLham said... Reply To This Comment

seronoknya.dah lepas kan??pojie pg ke??

@reltzsensei said... Reply To This Comment

ape aktiviti?mkn2 je ek?huhuhu