||| Tercari² |||

Friday, January 23, 2009

Shrinkage?!! Oh no!!!


Hah, korang nampak x apa bende natang kat atas tuh..? Itulah notes briefing kat opis pagi tadi. Bese la time² recession nih sumer company nak cut cost, n company Pojie pun xterkecuali apabila client ktorg di Kota Singa tuh dah menyuarakan hasrat mereka. I'm damn freak out ok!!! Jelas depan mata dah 2 3 org kwn² baik Pojie kene diberhentikan atas masalah ini (bukan company Pojie). Takut woo kne archieve target macam kat atas tuh. Nampak cam senang kan, tp ble korang on floor melayan mgt n custimak yg byk cekadak nih mmg xterlayan, nih mau layan mende alah bodoh nih plak. Adoi risau btol aku.

Walaupun Pojie bukan la antara staf yg tercorot, tp Pojie juga bukan staf yg terbaik. Jadi peluang utk jadi penanam anggur terchantek pasnih adalah 30-70. Walaupun seniorita kat opis nih xmenjanjikan apa² sebenarnya. Nak naik pangkat payah, mau kene buang lagi ada. So I've 2 option now;
1) keje bermatian-matian kat opis nih, or
2) blah sblm kne halau.


Oh no!!!

8 bicara yang baik hati...:

[yAN!e][pUTraJAya] said... Reply To This Comment

keje rajin2 k...
babap kang kalau malas2 keje...

geggegege

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

rizz said... Reply To This Comment

waa saba erk pojie,,ssh cri keje skang hhaha

rizz said... Reply To This Comment

takut gak kna buang keje..:(

Remy.com said... Reply To This Comment

wah, menyeramkan...
patutlah pojie tgk pic remy yg comei sengal tu...

sabar jer k,
jgn out sebelum dioutkan...
ssh nk cari kejer skunk ni...

mudah-mudahan ok...

myZone | When Anuar opens to public said... Reply To This Comment

tatotnyer pojie...hukhukhuk ;(

nuar doa yg baek2 berlaku kt pojie...

ekonomi mmg merosot...just imagine opis klik nuar nak pinjam loan kat bank tuk bli motor walaupun stated basic salary RM2K tp tetap tak lulus...nmpk sgt ekonomi tak stabil tp kerajaan senyap2 takmo public risau...huhu

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

gudluck nek!

adie_kun said... Reply To This Comment

baru perasan.. rupanya dah ke singapore dahhhhhhhhh....

ngatkan kat jb..

huhu~

(^_^)V

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Yanie;
Baiklah Cik Yanie..
Menurut perintah!

Rizz;
Tau xpe..
Ngeri woo..
Dh la byk tanggungan..

Remy;
Tulah Remy..
Risau dowh!

Nuar;
Thanks a lot..
Risau sgt skrg tau!

Jim;
Thanks!

Adie;
Masa ble plak Pojie kat Singapore..?
Jb pun idak..
Still kat KL la..
Cuma company Pojie serve for Singaporean jer..