||| Tercari² |||

Saturday, August 6, 2011

Free Roaming dari Flexiroam!!!

Hello, hello...

Attention!!!


Korang nampak tak perkataan FREE tu? Hah, korang pantang nampak free, percuma segala laju jer kan.. Tapi percayalah kali ini korang pasti puas hati. Lebih² lagi dari Flexiroam. Bukan sehari, bukan 2 hari tetapi 3 HARI PERCUMA! Gila tak gila! Yang pasti promosi ini berlangsung selama sebulan [KLIK], mengambil berkat Ramadhan katanya...


jadi buat teman² di luar sana yang masih belum mendaftar, silalah berbuat demikian di www.flexiroam.com. Dan boleh juga melayari blog.flexiroam.com untuk maklumat lebih lanjut!

Happy roaming!!!

Hanya satu,


6 bicara yang baik hati...:

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

apo bondo eh natang ni.. cer xplain

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@i'm shin... i'm inesen Dia service untuk roaming ketika kat oversea tau.. kira cas dia sangat murah RM10/hari tau!

JMR said... Reply To This Comment

muroh gilo!!! ko agen ke apa g?

Yuyu Musa said... Reply To This Comment

untungla...

untungla pojie...hihihkkksss

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@Yuyu Musa untung apakah??

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@JMR bukan agen la, tapi my personal review esp for those yang selalu travel oversea cam bro, better pakai Flexiroam nih gila jimat!