||| Tercari² |||

Wednesday, October 15, 2008

Pojie Kembali!!!

Assalamualaikum buat semua kawan²...
Pojie kini sudah kembali dan sembuh dari sakit operation tapi stil bercuti di kampung..
Macam² perkara berlaku dalam hidup ini lebih² dlm bulan Syawal nih..
Mmg Allah nak duga Pojie..
Pas Pojie kne operate sebab apendiks, skrg handphone kesayangan Pojie (walaupun murah), dah ilang. Tertinggal dalam teksi masa balik dari hospital pantai.. Dan ble itu berlaku, kirim salam..
Cuma apa yg Pojie harapkan segala gambar² peribadi Pojie xkan tersebar di mana²..
Risau sangat..
Maybe Pojie akan menyepi buat sementara waktu..
Pojie tgh down sgt² nih..
Itulah nyawa Pojie, penghubung kwn²..
Apa² just msj Pojie kat myspace ok..
Missing uols..

5 bicara yang baik hati...:

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

alololo..nek,nakmo r cedih2!
nnt nek beli hp baru k??benda dh berlaku..
nek add jim kt YM,nnt jim bg no phone blk k..add r..azim_bobby

you are now in my zone said... Reply To This Comment

pojie kuatkan semangat k!

pojie-pojian raihan!

aiZouL diSiSi... said... Reply To This Comment

sbr k..
geng2 syap senantiasa brsamamu..

taip tabung 2 , 5 atau 10
utk mderma..anta 32999
bukan utk en pojie tapi tabung bersama mu...

take care

Afeeq said... Reply To This Comment

hope kamoo cpt sembuh .....

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said... Reply To This Comment

time kasih sumer!!
ni motippp la ari adzrin publish no² rakan comolot artis nih
ada paparazzi yg korek story dari depa nnti tau!